Vánoční vysílání Televize Seznam zaplní české pohádky

čtvrtek, 24. listopadu 2022, 17:15 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Seznam zařadí stejně jako vloni do vánočního vysílání řadu pohádek. Silvestr bude patřit speciálnímu dílu Jukeboxu Honzy Dědka.

Jak se budí princezny, zdroj: Televize Seznam

Jak se budí princezny, zdroj: Televize Seznam

Televize Seznam odvysílá na Štědrý den pohádky S čerty nejsou žerty či Jak se budí princezny. Během vánočních svátků přinese i další pohádky jako Byl jednou jeden král, O statečném kováři, Obušku z pytle ven!, Tři veteráni, Čarodějky z předměstí, Veselé Vánoce přejí chobotnice, Pětka s hvězdičkou, Indiáni z Větrova nebo Kozí příběh a další rodinné filmy. 

„Letošní Vánoce na Televizi Seznam budou ve znamení nejznámějších českých pohádek, které ve vysílání doplní vybrané zahraniční tituly,“ uvedl Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam.

Sváteční program odstartuje ve středu 21. prosince speciálem pořadu Moje místa. Hosty pořadu budou herci Jan Čenský a Jan Budař, které doplní Sabina Laurinová. O den později bude následovat vánoční speciál Případů detektiva Murdocha. Vysílání vánočních pohádek odstartuje 23. prosince komedie Tři veteráni.

Na první svátek vánoční nabídne televize pohádky O statečném kováři, Obušku, z pytle ven! a Byl jednou jeden král. Druhý svátek vánoční odvysílá komedii Chobotnice z druhého patra. Pohádky má v nabídce také videoportál Stream.cz.

Na Silvestra nabídne komediální seriál z produkce Stream originals Autobazar Monte Karlo a na silvestrovské vysílání pořadu Jukebox Honzy Dědka. Do jeho silvestrovského speciálu si moderátoři Honza Dědek a Aneta Kratochvílová pozvali Jakuba Koháka, Lukáše Pavláska a Lucii Vondráčkovou. Večerní vysílání na Nový rok obstará film Kdo najde přítele, najde poklad.

Zdroj: Televize Seznam

Zdroj: Televize Seznam

-mav-