Vasky k 17. listopadu vydávají limitku s Maappi

úterý, 15. listopadu 2022, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vasky ve spolupráci se značkou Maappi představují limitovanou edici tenisek k výročí událostí 17. listopadu.

Zdroj: Vasky

Zdroj: Vasky

Obuvnická firma Vasky připravila ke Dni boje za svobodu a demokracii limitovanou edici tenisek Teny. Vznikla ve spolupráci s Matějem Hoškem, mladým umělcem s poruchou autistického spektra, a jeho projektem Maappi. Na teniskách se objevuje mapa míst souvisejících se sametovou revolucí.

„Svoboda pro mě představuje jednu z nejdůležitějších hodnot v životě. Díky ní můžu podnikat a také ztělesňuje mé životní motto: co chceš, můžeš. Nezapomínejme však, že i svoboda má své hranice, ty jsou přesně tam, kde začíná svoboda někoho jiného. To a mnohem více chceme našim zákazníkům předat v podobě limitované kolekce ve spojení se značkou Maappi,” říká Václav Staněk, zakladatel firmy Vasky. Minulý rok značka připravilai pro své sledující takeover s Míšou Tomešovou, která prováděla sledující na sociálních sítích po místech spojených s událostmi 17. listopadu 1989. 

Limitovaná edice vznikla v počtu 150 kusů, cena tenisek je 3989 Kč a Vasky věnují 400 Kč z každého prodaného páru spolku Díky, že můžem. Ve čtvrtek 17. listopadu Vasky ve výloze své prodejny Na Příkopech uvedou navíc kulturní program – ševcovské řemeslo v ní představí hlavní designér Vasek Martin Brna, jenž dodává: „Ukázky výroby bot naživo mám velmi rád, protože mohu lidem ukazovat, jak vzniká bota krok po kroku a že ševcovina je opravdu umění, kterého bychom si měli vážit.“ Dále ve výloze vystoupí například zpěvačky Michaela Tomešová, Kateřina Pechová a Natálie Halouzková, břichomluvec Zdeněk Polách, houslista Marco Čaňo a další umělci z řad herců a tanečníků.

„Cílem je vytvořit živou výlohu plnou umění, které bylo do roku 1989 omezováno. Chceme tímto podpořit myšlenku svobody projevu a říci, díky, že můžem,“ doplňuje Karolína Ježková, mluvčí značky Vasky.

-stk-