Vodafone do vánoční kampaně obsazuje seniory

pondělí, 7. listopadu 2022, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve své vánoční kampani se Vodafone zaměřuje na klišé spojené se seniory a jejich digitální gramotností.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone spouští svou vánoční kampaň, v níž se zaměřuje na spojení seniorů s digitálním světem. Zdůrazňuje, že zpřístupňování moderních technologií všem bez rozdílu má velký smysl. Zároveň nabízí mnohatisícové dotace na široký výběr zařízení i bezúročné splátky.   

Hlavní tváří kampaně je opět herec Martin Hofmann, který se tentokrát dostane do zdánlivě bezvýchodné situace. Tu nakonec vyřeší za pomoci digitálních technologií parta nadšenců v pokročilém věku. 

„Aktuální kampaní upozorňujeme na klišé, že starší lidé jsou, pokud jde o moderní technologie, neschopní. Chceme vzdát hold všem, kteří se i ve vyšším věku technologií nebojí a od kterých se rozhodně mají další generace co učit i mimo tuto oblast. Už loni jsme v rámci Nadace Vodafone spustili vzdělávací projekt Digitální odysea a vidíme, že má smysl nabízet vhodnou formou výhody digitalizace všem. O to se snažíme a budeme snažit dál, věk vůbec nemusí být překážkou,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

Kampaň zároveň komunikuje vánoční nabídku pro nové i stávající zákazníky, jež obsahuje široký výběr dotovaných zařízení – telefonů, chytrých hodinek, tabletů, počítačů, televizí i herních konzolí. Ke každému telefonnímu číslu s měsíčním tarifem si může zákazník výhodně koupit rovnou dvě zařízení. Pro první zařízení platí slevy až 5000 korun (u telefonu Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB dokonce 8000 korun), další zařízení si pak lze pořídit ve formě splátek bez navýšení, zákazník nezaplatí nic navíc.

Kampaň poběží v televizi, rádiu, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Součástí je i komunikace v místě prodeje. Pod kreaturou je podepsána agentura McCann Prague. O média se stará Carat. Produkci zajistila společnost Armada films a Procoma. Režie se ujal Jiří Havelka. Za kamerou stál Radim Střelka. Fotografie vytvořil Adam Bartas

-stk-