Anna a Bolek Polívkovi se potkávají ve spotu Letiště Praha

pátek, 9. prosince 2022, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Letiště Praha jako místo loučení, návratů nebo rozletů. Ve vánočním spotu se na něm potkávají Anna a Bolek Polívkovi.

Z vánočního spotu Letiště Praha, zdroj: Letiště Praha

Z vánočního spotu Letiště Praha, zdroj: Letiště Praha

Letiště Praha se ve vánočním spotu ukazuje jako místo, kde se potkávají osudy zaměstnanců a cestujících. Hlavní role v něm hrají Bolek Polívka se svou dcerou Annou a nový spot navazuje na 85. výročí letiště.

Spot vznikl ve spolupráci se spisovatelem a režisérem Davidem Laňkou, který je podepsaný pod scénářem. „Letiště doslova kopíruje osudy naší republiky, jejích obyvatel. Zažilo chvíle rozmachu a krizí. Jsou s ním spojené šťastné i osudové chvíle života milionů lidí. Je to místo, kde se lidé potkávají i loučí. Letiště je vlastně taková esence života,“ uvedl Laňka.

 „Oba znají pražské letiště velmi dobře, Bolek Polívka procestoval s divadlem celý svět, jeho děti studovaly a studují ve světě. Ze spolupráce máme radost, v rámci naší domluvy se oba herci rozhodli věnovat část honoráře na své charitativní projekty,“ říká Pavlína Musilová, manažerka marketingu a korporátní identity Letiště Praha. Reklamní spot je ke zhlédnutí na sociálních sítích, přímo na letišti nebo v online prostředí.

Zdroj: Letiště Praha

Letiště Praha oslavilo letos 4. dubna 85. výročí. Při této příležitosti uspořádalo interaktivní výstavu, speciální exkurze nebo zprovoznilo speciální webovou stránku www.letisteslavi85.cz

-mav-