CRIF má aplikaci Margo, umožňuje vyhledávat nové klienty

pátek, 16. prosince 2022, 17:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost CRIF představila svou aplikaci Margo, která umožňuje firmám vyhledávat nové klienty.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Aplikace Margo od společnosti CRIF, která obsahuje data z 90 různých informačních zdrojů, využívá díky web crawlingu informace z českých webových stránek firem a data ze sociálních sítí. Přes klíčová slova lze vyhledat nové klienty, a to i velmi specificky zaměřené firmy. S pomocí více než 350 filtrů slibuje nalézt informace, které jsou pro rozvoj obchodních vztahů klíčové. Firmy lze sledovat i podle toho, v jaké fázi vyjednávání se aktuálně nacházejí.

Aplikace má pomoct firmám vyrovnat se se stávajícím podnikatelském prostředí, které je charakterizováno velkou mírou nejistoty a dynamiky. Analýzy společnosti CRIF, které mapují aktuální trendy na českém trhu, dokládají, že na jedné straně se oproti uplynulým dvěma letům zvyšuje počet firemních bankrotů, zatímco na druhé straně s podnikáním začíná více lidí než v minulosti.

Obchodní nabídka musí být podle CRIF správně zacílená. Proto je vhodné si nejdříve upřesnit, jaký segment chce firma svými službami oslovit, a následně výběr zúžit pomocí řady dalších parametrů. Zde přitom platí, že čím více možností relevantního třídění do vyhledávání nových klientů se zapojí, tím lépe. Vycházet lze například z parametrů typických pro stávající zákazníky. 

-mav-