Cupra otevřela v Česku první showroom Garage

pátek, 2. prosince 2022, 11:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Cupra otevřela první showhroom Cupra Garage v České republice, a to v Lípě u Zlína.

Zdroj: Cupra / Porsche ČR

Zdroj: Cupra / Porsche ČR

Automotive značka Cupra otevřela první showroom Cupra Garage v České republice, který se nachází v areálu autorizovaného prodejce Auto Dolanský v Lípě u Zlína.

„Mám velkou radost, že i v České republice můžeme již našim klientům nabídnout exkluzivní zákaznické zážitky v jedinečně pojatém showroomu Cupra Garage,“ říká Aleš Novák, ředitel značky Cupra pro Českou republiku. 

Showroom je navržen tak, aby ztělesňoval identitu značky a její hodnoty: jedinečnost, sofistikovanost a sportovní výkony. V tzv. „garážové zóně“ jsou vystaveny nejvýznamnější modely, v lifestylové zóně exkluzivní výrobky, které jsou výsledkem spolupráce Cupra se značkami z jiných oborů, s nimiž sdílí stejné hodnoty. Součástí je i bar s občerstvením. Klienti značky se mohou se svými dotazy či přáními na svého specialistu, tzv. Cupra Mastera. 

„Jsme přesvědčeni, že značka Cupra má na to, být v této dynamické době lídrem trhu nových vozidel. Je sofistikovaná, využívá nejmodernější technologie, působí odvážně a svým jedinečným designem přitahuje zákazníky, kteří se chtějí odlišit. Tato emoce vás pohltí již při prvním vstupu do CUPRA Garage,“ říká Jiří Dolanský, majitel společnosti Auto Dolanský, která zajišťuje autorizovaný prodej Cupra a také SEAT.

-stk-