Fuse ponechala výběr dárků na klientech, pomohly dětem

sobota, 31. prosince 2022, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Výběr vánočního dárku letos ponechala na klientech, vybrané dárky pomohly dětem z Thomayerovy nemocnice.

Zdroj: Fuse

Zdroj: Fuse

Contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group letos ponechala výběr vánočního dárku na samotných klientech, kteří měli možnost zvolit si mezi dárkem pro sebe a dobrým skutkem pro někoho jiného. Vybrali si druhou variantu a obdarovali tak děti z Dětského centra s komplexní péčí a podpůrnou rodinnou terapií fakultní Thomayerovy nemocnice.

„Může to znít jako klišé, ale k Vánocům patří dobré skutky. My jsme se pro jeden rozhodli a napadlo nás, že by to mohla být skvělá příležitost, jak nenásilně zapojit také naše klienty. Tradici dárků jsme zůstali věrni, jen jsme jim dali na výběr, zda jej od nás chtějí pro sebe nebo zvolí dobrý skutek v podobě dárku pro někoho jiného,“ uvedl Václav Beran, Fuse Deputy Director Creative.

Přání dětí z Dětského centra sbírali ve Fuse už od podzimu, aby byly dárky konkrétní a pomohly naplnit potřeby jednotlivých dětí. O tom, co se pod dobrým skutkem ukrývá, však klienti předem nevěděli.

„Vytvořili jsme speciální microsite, která zároveň fungovala i jako naše vánoční přání, kde bylo možné zvolit si ať už dárek pro sebe nebo právě dobrý skutek. Záleželo nám na tom, aby rozhodování bylo svobodné, nechtěli jsme příliš tlačit na emoce, proto jsme předem ani nekonkretizovali jeho podobu,“ dodal Adam Dušek, Fuse Lab Group Head.

-mav-