H&M představuje s influencery kolekci Metaverse

sobota, 10. prosince 2022, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

H&M se spojuje s českými influencery, kteří podporují novou kolekci Metaverse Design Story.

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Módní značka H&M se spojila s českými influencery, kteří podporují novou kolekci Metaverse Design Story. Mezi nimi figuruje například Zorka Hejdová, Karolína Wernerová, Vanda Janda, Luboš Kulíšek s přítelem Honzou Hrdličkou, Natálie Kotková, Lukáš Zachara a další.

Kolekce Metaverse Design Story má vybízet k sebevyjádření a podporuje udržitelnost. Designéři značky čerpali inspiraci ze světa metaverse, kde si móda může užívat nezatížená zákony gravitace nebo společenským očekáváním. Inspirací byla také éterická, částečně cyberpunková estetika avatarů měnících svůj tvar.

Influenceři si kousky z nové kolekce oblékli na večeři 6. prosince v prostorách restaurace Gran Fierro. Mezi modely se objevily například objemné neonově žluté šaty s tylovou sukní, které na večeři oblékla Zorka Hejdová, volánové fialové minišaty, které si pro tuto příležitost vybrala módní návrhářka Vanda Janda. Natálie Kotková sáhla po růžových minišatech na ramínka s balonovou sukní, Lucie Minářová zase po výrazně zeleném saku a sukni s flitry. Z pánské kolekce byl k vidění zelený kožich s kapucí, který spolu s fialovou mikinou na akci oblékl herec Vojtěch Babišta, pár Luboš Kulíšek a Jan Hrdlička sáhli po sametovém tmavě zeleném kompletu, který doladili metalickými šperky z kolekce, oversized černý bomber s korálky měl na sobě stylista Míra Romaniv.

Kolekce Metaverse Design Story je v prodeji od 8. prosince na hm.com. Součástí její podpory je také soutěž o vánoční boxy pro členy klubu H&M Hello Member, které připravili Zorka Hejdová, Karolína Wernerová a Luboš Kulíšek.

-stk-