Hudec řídí v Graylingu tým public affairs i na Slovensku

čtvrtek, 15. prosince 2022, 12:35 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Jakub Hudec byl jmenován do pozice Head of Public Affairs CZ/SK a nově tedy vede i tým konzultantů slovenské pobočky.

Jakub Hudec, zdroj: Grayling

Jakub Hudec, zdroj: Grayling

Ve vedení české pobočky mezinárodní komunikační agentury Grayling byl povýšen Jakub Hudec. Ze své nové pozice Head of Public Affairs CZ/SK vede i tým konzultantů slovenské pobočky, kteří pracují pro klienty z oblasti financí, technologií a retailu.

Jakub Hudec působí v Graylingu od roku 2015, kdy začínal na pozici public affairs konzultanta. Během uplynulých 7 let pracoval pro klienty z farmaceutického průmyslu, e-commerce, IT, dopravy i retailu a FMCG. Od roku 2019 vede český tým public affairs konzultantů Graylingu a spolu se svými kolegy pracuje pro brandy jako AstraZeneca, Bolt nebo McDonald’s.

Od 1. prosince nově vede z pozice Head of Public Affairs CZ/SK i tým konzultantů na Slovensku, který zajišťuje služby public affairs pro klienty jako je např. Visa a Schwarz Gruppe. „Jde o přirozený rozvoj v rámci regionu CEE, kde pro klienty často pracujeme v několika zemích najednou,“ říká Peter Fecko, Regional CEO Central and Eastern Europe, Grayling.

Grayling disponuje 27 vlastními kancelářemi v 19 evropských zemích, region CEE spravuje ze své pozice Peter Fecko, který má pod sebou devět zemí.

-mav-