Marketing a PR Thein Digital povede Šremrová

středa, 21. prosince 2022, 07:30 Aktuality, Marketing, PR, Lidé MediaGuru

Na pozici Marketing & Communication Manager společnosti Thein Digital nastoupila Stanislava Šremrová.

Stanislava Šremrová, zdroj: Thein Digital

Stanislava Šremrová, zdroj: Thein Digital

Marketing a komunikaci společnosti Thein Digital bude mít na starosti Stanislava Šremrová. Zodpovědná bude za tvorbu a realizaci marketingových a komunikačních strategií, organizaci eventů pro zákazníky, celkové PR značky a také správu webu a online komunikaci skupiny Thein. 

„V Thein Digital aktuálně spouštíme nové služby v oblasti Amazon Web Services a kontejnerové aplikační infrastruktury se zaměřením na Kubernetes a DevSecOps. Z tradičního legacy byznysu se stáváme poskytovatelem hybridních řešení kombinujících to nejlepší z obou světů. Stáňa sice nepřichází z IT světa, ale to naopak bereme jako její přidanou hodnotu a věříme, že dokáže naše produkty promovat jazykem, kterému porozumí široká veřejnost,“ vysvětluje CEO Thein Digital Martin Hanc. 

Před příchodem do Thein Digital pracovala Šremrová v agentuře Symbio Digital. Předtím působila jako globální marketingová ředitelka v přepravci Leo Express. Zkušenosti má také ze společnosti L’Occitane en Provence, kde nejdříve v české pobočce spravovala online komunikaci a CRM pro region Central Europe a později ve švýcarské centrále koordinovala marketingové aktivity na několika trzích včetně Skandinávie. Začínala jako projektová manažerka v agentuře Profit Booster. 

-stk-