Mindsquared: Globálním ředitelem digitálních médií je Manko

pondělí, 12. prosince 2022, 15:05 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Na pozici globálního ředitele digitálních médií divize Mindsquared skupiny Mind2FLO přichází Radovan Manko.

Radovan Manko, zdroj: Mind2FLO

Radovan Manko, zdroj: Mind2FLO

Na pozici globálního ředitele digitálních médií divize Mindsquared skupiny Mind2FLO přichází Radovan Manko. Jeho úkolem bude koordinace nadnárodních aktivit a naplňování klientských potřeb globálních značek.

Radovan Manko strávil 12 let ve Velké Británii, kde pracoval pro řadu mezinárodních značek včetně Yahoo!, Paramount Pictures, Swatch nebo Eurosport. Na pozici Digital Media Director ve společnosti IPG MediaBrands měl na starost koordinaci a implementaci digitální strategie pro značku Lego

Ve své nové roli bude Radovan Manko reportovat přímo CEO mediální divize Mindsquared, kterým se v srpnu tohoto roku stal Martin Králík. „Velké společnosti stále častěji stojí před výzvou adekvátně optimalizovat plán, nákup i vyhodnocování mediálních kampaní zároveň s náklady na jejich tvorbu a správu napříč trhy a regiony, a to i na různých kontinentech. Věřím, že díky Radovanovým bohatým zkušenostem z globálního byznysu jim budeme moci nabídnout komplexní a funkční řešení,“ uvedl Králík.

„Globální pozice s sebou samozřejmě nese velká očekávání a bude klást vysoké nároky na leadership, transparentnost, definování cílů i nalezení ideálního vztahu mezi lokálním a nadnárodním byznysem. Zásadní tak bude nebát se toho, že některé věci se budou dělat poprvé, a důsledně pracovat s očekáváními,“ sdělil Radovan Manko.

-mav-