Super zoo otevírá bezobslužnou prodejnu v režimu 24/7

úterý, 6. prosince 2022, 17:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Řetězec Super zoo otevřel svou první bezobslužnou prodejnu v režimu 24/7. Koncept chce zavádět i v dalších městech republiky.

Otevření bezobslužné prodejny Super zoo v Týně nad Vltavou, zdroj: Super zoo

Otevření bezobslužné prodejny Super zoo v Týně nad Vltavou, zdroj: Super zoo

Řetězec chovatelských potřeb Super zoo otevřel 6. 12. 2022 v Týně nad Vltavou bezobslužnou prodejnu. Prodejna funguje v hybridním režimu, kdy mohou zákazníci nakoupit výbavu a krmivo i mimo standardní otevírací dobu. „Tento koncept prodejen plánujeme postupně zavést i v dalších městech,“ říká Dušan Plaček, majitel a zakladatel skupiny Plaček, do které Super zoo spadá. „Celý tento projekt je pilotním projektem a je to jeden velký test. Testujeme, jaké se nám otevírají další možnosti,“ doplňuje.  

Mimo běžnou otevírací dobu budou moci zákazníci do prodejny vstoupit díky mobilní aplikaci a zaregistrované bankovní identitě. Prodejna je monitorována bezpečnostním kamerovým systémem, a to nepřetržitě jak během otevírací doby, tak i mimo ni.

Prodej výbavy a krmiv 24/7 se řadí mezi další inovace Super zoo. Zákazníci mohou delší dobu využívat služeb, jako je bezobalový prodej granulí s názvem „nasyptesi“, in-store grooming salóny, shop-in-shop veterinární ordinace, rozvoz nákupů až domů, věrnostní program Super zoo family a prodej se službou Click&Collect.

Na realizaci celého projektu spolupracovala společnost Mastercard. „Jako technologická firma se snažíme neustále posouvat celý proces placení a nakupování tak, aby byl pro zákazníky co nejkomfortnější, uživatelsky jednoduchý, rychlý a hlavně bezpečný,“ říká Michal Černý, generální ředitel společnosti Mastercard pro ČR a SR.

Skupina Plaček provozuje přes 320 maloobchodních prodejen a zaměstnává více než 2500 zaměstnanců. Prodejny má v Česku, na Slovensku, v Polsku a v Lotyšsku.

-mav-

COOP otevírá ve Strakonicích první automatizovaný obchod

středa 16. března 2022