Amazing Places spouští nový projekt na Fajn rádiu

úterý, 31. ledna 2023, 07:10 Aktuality, Reklama, Rádio MediaGuru

Amazing Places uvádí nový cestovatelský projekt, který inspiruje posluchače Fajn rádia k návštěvě míst v Česku.

Zdroj: Amazing Places

Zdroj: Amazing Places

Amazing Places bude po celý letošní rok spolupracovat s Fajn rádiem, jehož posluchači budou moci díky novému cestovatelskému projektu navštívit zajímavá místa z celé republiky. Součástí je i soutěž o vouchery na ubytování. 

„Spolupráci s Fajn rádiem jsme odstartovali loni na podzim. Impulsem byla naše předchozí spolupráce s Vaškem Matějovským, moderátorem Fajn rádia. Jeho výstupy se nám líbily a tím, že Vašek sám je velký cestovatel, přišlo nám spojení s jeho takříkajíc domácí rozhlasovou stanicí přirozené. Navíc posluchači Fajn rádia jsou pro nás zajímavá cílová skupina; jedná se o mladší publikum, na které jsme se dosud tolik nezaměřovali. Styl komunikace je ale podobný jako u Amazing Places a ve spojení s Vaškem i ostatními moderátory mělo smysl do toho jít,“ vysvětluje Václav Vítek, managing director Amazing Places.

Ve vysílání Fajn rádia se Amazing Places objevují v pravidelném měsíčním režimu. „Spolupráce s Amazing Places nám dává velký smysl, protože jde o značku, která u naší cílové skupiny posluchačů skvěle funguje,“ říká Ondřej Cikán, programový ředitel Fajn rádia a dodává: „Chystáme obsah, který propojuje on-air vysílání se sociálními sítěmi, kde například již nyní na TikToku máme 95 tisíc sledujících a některými videi jsme schopni oslovit až 300 tisíc lidí. Nechybí ani rozhovory v podobě podcastů, což je další mediální kanál, který naši posluchači stále častěji vyhledávají.“ 

V rámci podpory probíhá komunikace a vzájemná podpora značek na sociálních sítích či informacenewsletteru pro zákazníky a fanoušky Amazing Places. 

-stk-