CNC zavádí Content Studio pro brandovaný obsah

úterý, 17. ledna 2023, 09:50 Aktuality, PR, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Obsahové spolupráce a brandovaný obsah zajistí v mediální společnosti Czech News Center formálně nově zřízené Content Studio CNC.

Tým Content Studia CNC, zdroj: CNC

Tým Content Studia CNC, zdroj: CNC

Mediální společnost Czech News Center (CNC) zavádí Content Studio, které má podpořit fokus na branded content a obsahové spolupráce. Tvoří ho členové PR inzertního týmu CNC, který vytváří reklamní PR obsah více než sedm let. CNC nově tyto aktivity sdružuje pod jménem Content Studio CNC. Chce tak vytvořit hub informací pro klienty i odbornou veřejnost.

„Nevznikáme nově. Chceme jen, aby se o naší práci více vědělo. Našim cílem je představit se klientům, sdělovat obchodníkům aktuální informace jednoduchým způsobem, a třeba i komunikovat s lidmi z oboru. Ukázat samotné procesy, jak některé z našich formátů vznikají krok za krokem. Navíc se publiku chceme přiblížit také lidsky, aby neviděli jen vykonanou práci, ale i konkrétní tváře, které za jednotlivými projekty stojí,“ říká Radka Bendová, manažerka Content Studia CNC.

Tým vytváří v mediahousu všechny typy komerčního obsahu v online i tištěném prostředí. Vedle klasických PR článků se soustředí i na idverty (dynamicky řízený obsah), tvorbu videí nebo nativních formátů (tzn. nativů). Připravuje i crossmediální kampaně, které mohou zahrnovat všechny zmíněné formáty včetně podcastů. Content Studio CNC spolupracuje s jednotlivými redakcemi a dalšími týmy napříč celým mediálním domem. 

Content Studio CNC zviditelňuje svoji přítomnost i na sociálních sítích. V pátek 13. ledna odstartoval Instagram, kde je možné nahlédnout do zákulisí týmu. Součástí budou i zajímavosti a tipy, jak tvořit úspěšný marketing. Vzniká také nový web, kde se soustředí všechny informace.

-mav-