Čtyři nové hudební televize na satelitu Astra od Deluxe Music

čtvrtek, 26. ledna 2023, 17:50 TV, Aktuality MediaGuru

Satelitní diváci v České republice a na Slovensku si mohou ze satelitu Astra 19,2 stupně naladit zdarma čtyři nové hudební stanice pod hlavičkou Deluxe Music.

Deluxe Music nedávno zmizela z nabídky služby SledováníTV, na satelitu zůstává. Foto: repro Deluxe Music

Deluxe Music nedávno zmizela z nabídky služby SledováníTV, na satelitu zůstává. Foto: repro Deluxe Music

Na satelitu Astra jdou nově naladit stanice Deluxe Dance by Kontor, Deluxe Flashback, Deluxe Rock a Deluxe Rap. „Satelit nám umožňuje oslovit téměř polovinu německých televizních diváků s více než 17 miliony domácností. Je proto zásadní pro budování značky a pro vytvoření relevantního, plánovatelného a měřitelného dosahu pro naše partnery,“ uvedla při této příležitosti mimo jiné Ulrike Unseldová zodpovědná za marketing a hudební dramaturgii stanic Deluxe Music. Program nedávno ukončil distribuci v nabídce služby SledováníTV.

„Deluxe Music je bezpochyby jednou z nejvýznamnějších hudebních značek v Německu. Společnost High View se svými čtyřmi novými kanály využívá tohoto dosahu a činí nabídku neplacené zábavy pro mnoho diváků rozmanitější,“ dodal Christoph Mühleib, výkonný ředitel SES Germany zodpovědný za obchod SES a Astra.

Srdcem Deluxe Dance by Kontor jsou aktuální taneční hity, klubová klasika a party hity až po taneční pop. Na hudbu svého mládí mohou diváci zavzpomínat díky Deluxe Flashback, která se ohlíží za uplynulými čtyřmi desetiletími se zaměřením na 90s a 00s léta. Program Deluxe Rap nabízí žánry black music od mezinárodního a německého rapu po old school a klasiku. Fanoušci rocku všech kategorií pak ocení Deluxe Rock.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12699/V, SR 23500, norma DVB-S2/8PSK, FEC 3/4, kódování signálu žádné (FTA)

-lukpol-