Daniela Chovancová nastoupila do interního týmu Kiwi.com

čtvrtek, 26. ledna 2023, 11:45 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do interního týmu Kiwi.com přichází na pozici media relations manager Daniela Chovancová.

Daniela Chovancová, zdroj: Kiwi.com

Daniela Chovancová, zdroj: Kiwi.com

Do interního komunikačního týmu Kiwi.com přichází Daniela Chovancová, která dříve působila v Alza.cz na pozici tiskové mluvčí. V Kiwi.com bude mít na starosti komunikaci s médii a koordinaci agentur v regionu CEE.

Chovancová do Kiwi.com nastoupila v lednu letošního roku po dvouletém působení v Alze, kde vedla tým PR a byla odpovědná za PR aktivity napříč ostatními trhy střední Evropy.  Předtím pracovala 15 let v agentuře Havas PR Prague, kde měla na starosti klienty z oblasti IT/Telco, FMCG a financí, například Google, pojišťovnu AXA a další.

„Z příchodu Daniely do komunikačního týmu Kiwi.com mám velkou radost, zejména v době, kdy jsme svědky silného růstu cestovatelské poptávky a zaměřujeme se na komunikaci značky vůči cílovým zákazníkům na našich strategických trzích,” komentuje nástup Chovancové Andrew Parker-Blagg, viceprezident pro brand a globální komunikaci v Kiwi.com.

Do interního týmu Kiwi.com už minulý rok nastoupili Chris Wechsler, Jiří Kirchner, Lucie Vestfálová a Martin Gluvňa

V návaznosti na představení nové brandové identity posiluje společnost svou „go to market” strategii přidáním televizní reklamy do svého media mixu v České republice a v Polsku. TV reklama tak doplňuje zvýšené investice do již probíhajících kampaní na sociálních sítích a v online prostoru, ale i širší aktivaci na vybraných evropských trzích.

-mav-