Do Outbreaku přišly Tarabová, Krofánková a Jindrová

pátek, 6. ledna 2023, 07:25 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do client management týmu agentury Outbreak nastoupily tři nové tváře – Kateřina Tarabová, Kristina Kofránková a Johana Jindrová.

Do Outbreaku nastoupily tři nové tváře (zleva): Kateřina Tarabová, Kristina Krofánková a Johana Jindrová, zdroj: Outbreak.

Do Outbreaku nastoupily tři nové tváře (zleva): Kateřina Tarabová, Kristina Krofánková a Johana Jindrová, zdroj: Outbreak.

Client management tým agentury Outbreak se rozšířil o tři nové tváře, přišly do něj Kateřina Tarabová, Kristina Kofránková a Johana Jindrová. 

Kateřina Tarabová nastoupila na pozici senior account manažerky. Má pět let zkušeností project directora a strategy leadera na značce O2 v agenturách Oliver/FreeAndy, předtím působila pět let v agentuře VMLY&R.

Novou senior account manažerkou se stala také Kristina Kofránková, donedávna producer a senior project manager v SFX studiu UPP a absolventka Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku. Věnovat se bude klientovi Linet, pro kterého Outbreak realizuje audiovizuální projekty pro USA a další globální trhy, často využívající prvky 3D, VR nebo rotoskopie. 

Johana Jindrová se jako social media manažerka bude starat o klienty Mattoni a Mentos. Vystudovala management na ČVUT a dříve měla na starosti sociální média developerských společností i komunikaci vlastní rodinné sklářské manufaktury.

-stk-