Druhá řada seriálu Kukačky zahájí od 20. ledna, třetí se nechystá

středa, 11. ledna 2023, 11:45 Aktuality, TV MediaGuru

Od pátku 20. ledna se do vysílání ČT1 vrátí představitelé seriálu Kukačky. ČT nabídne třináct nových dílů.

Kukačky, zdroj: Česká televize

Kukačky, zdroj: Česká televize

Druhá řada seriálu Kukačky se na obrazovkách České televize začne vysílat od 20. ledna od 20:10. Třináctidílný seriál naváže na první řadu a zaplní páteční večerní vysílání programu ČT1. Příběh o výměně dětí v porodnici se v ději posouvá, obě rodiny se snaží žít co nejblíž u sebe, aby obě děti měly možnost se vídat se všemi svými rodiči a zároveň, aby rodiče mohli vychovávat oba své syny.

V hlavních rolích se opět představí Sabina Remundová, David Novotný, Marta Dancingerová, Marek Adamczyk a dětští herci Viktor Sekanina a Theodor Schaefer.

„Jsem přesvědčený o tom, že druhá série Kukaček bude pro diváky ještě napínavější. Je hodně o tom, že obě rodiny mají velkou vůli se sžít, ale moc jim to nejde. Nabídne velké emocionální napětí a drama,“ uvedl režisér Biser A. Arichtev.

Novou tváří v seriálu bude herečka Eva Hacurová, obsadila roli Jitky Čvančarové, která se nemohla ze zdravotních důvodů natáčení účastnit. Velký prostor dostává v druhé sérii také postava Michala Isteníka

Autory projektu druhé řady Kukaček jsou Jan Coufal, Filip Bobiňski a Petr Šizling, seriál vyrobila Dramedy Productions. Režisérem je Biser A. Arichtev

Tvůrci na středeční tiskové konferenci naznačili, že příběh obou rodin se ve druhé řadě seriálu uzavře a že třetí řada seriálu se ani v případě vysoké sledovanosti neplánuje.

První řada seriálu Kukačky se vysílala od ledna 2021. Každou z třinácti epizod první řady vidělo přes 1,7 milionu diváků při podílu na publiku bezmála 37 %. První série Kukaček se tak stala nejsledovanějším pátečním seriálem České televize od roku 2008. 

Detaily k druhé řadě si můžete prohlédnout v dokumentu níže.

ČT nasadí detektivní minisérii Docent od neděle 29. ledna

čtvrtek 12. ledna 2023

-mav-