GES Group zakládá novou společnost Prima Technologies

středa, 4. ledna 2023, 17:50 Aktuality, TV MediaGuru

Nová společnost zajistí kompletní správu ICT pro všechny společnosti skupiny GES včetně televizní skupiny Prima.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Skupina GES Group zakládá novou společnost Prima Technologies, která zajistí kompletní správu ICT pro všechny společnosti z portfolia skupiny GES Group. Její služby bude využívat i mediální skupina Prima.

Do společnosti Prima Technologies přichází kompletní tým IT odborníků ze skupiny Prima v čele s Tomášem Růžičkou, dosavadním ředitelem IT skupiny Prima. „Toto uspořádání nám umožní lepší využití zdrojů, zvýšení kvality poskytovaných služeb a sjednocení bezpečnostních politik. Další nezanedbatelnou výhodou bude sdílení postupů a zkušeností s digitalizací firemního prostředí napříč skupinou GES Group. Celkem budeme zajišťovat ICT služby pro více než 30 firem a 2500 uživatelů,“ říká Josef Stránský, ředitel technologií GES Group, který je zároveň zodpovědný i za technologie mediální skupiny Prima.

Prima Technologies sídlí na adrese skupiny Prima, kde se také nachází centrum, ze kterého je odbavováno vysílání deseti televizních stanic skupiny Prima, včetně zpravodajské platformy CNN Prima News, šesti rádií ze sítě Radio United Broadcasting i portfolio webů.

GES Group je soukromá česká finanční skupina, která na trhu působí od roku 1990. Skupina se zaměřuje na oblasti průmyslu, zemědělství, médií a nemovitostí. Klíčovými podniky a značkami jsou ZVVZ Group, Agrozet České Budějovice, Koh-i-noor Mladá Vožice, Flexibau, GES Real a skupina Prima.

-mav-