Insportline se v kampani spojuje s komiky Na stojáka

sobota, 21. ledna 2023, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Insportline spouští kampaň se sloganem „Cvič tam, kde se cítíš jako doma. Doma.“, tváří se stali komici Na stojáka.

Zdroj: Insportline

Zdroj: Insportline

Společnost Insportline, vyrábějící posilovací stroje, má novou kampaň se sloganem: „Cvič tam, kde se cítíš jako doma. Doma.“ Spojuje se v ní s komiky Na stojáka, kteří se podíleli jak na scénáři, tak se stali tváří reklamních spotů.

„Když jsme v Insportline přes léto přemýšleli, jakým směrem se bude naše zimní komunikace ubírat, chtěli jsme kompletně změnit přístup. V minulých letech jsme komunikovali prioritně k mladým lidem se silným vztahem ke sportu. Letos jsme se rozhodli zaměřit na lidi středního věku, kteří sice ke sportu mají kladný vztah, nicméně se v něm stoprocentně neorientují,“ říká marketingový ředitel Insportline Jiří Samek a dodává: „Povahu komunikace jsme přizpůsobili co nejvíce chování této skupiny lidí a soustředili jsme se hlavně na bod, kdy si lidé pod posilováním představí pravidelné návštěvy fitcenter, přičemž narážejí na bariéry, které je od těchto návštěv odrazují. Mezi tyto bariéry řadíme klasické ‚gym anxiety’ prvky, jako například obavy ze ztrapnění, pocit nepatřičnosti, narušení intimity, atd.“

Kampaň staví na 90s spotech, k nimž scénáře napsali Karel Hynek, Daniel Čech a Lukáš Pavlásek z Na Stojáka. Karel Hynek spolu s Petrem Vydrou a Adélou Elbel se také ujali hlavních rolí, v nichž ve fitcentrech zažívají situace, které je od cvičení spíše odrazují. 

K vidění je kampaň v televizi, kde je na stanicích Media Clubu (bez TV Barrandov) nasazen až do 22. ledna reklamní spot, následovat bude sponzoring na kanálech skupiny Prima. Součástí je také rozhlasový spot, programatická reklama a komunikace na sociálních sítích.

Režie se ujal Vladimír Skórka, jenž je podepsán pod seriály Lajna či sKORO NA mizině. Společně s Martinem Šimičkem dotvořil scénáře tak, aby některé situace lépe vyhovovaly stylu natáčení a pojetí humoru režiséra. Hlasem kampaně je Alexej Pyško. Za kamerou stál Lukáš Hyksa. 

-stk-