Marketingovou ředitelkou Heineken ČR je Martina Ježdíková

pondělí, 9. ledna 2023, 12:00 Aktuality, Lidé, Marketing MediaGuru

Přichází z Malajsie, kde poslední tři roky působila na pozici Marketing Director ve společnosti Kimberley-Clark.

Martina Ježdíková, zdroj: Heineken ČR

Martina Ježdíková, zdroj: Heineken ČR

Novou marketingovou ředitelkou Heineken ČR se stala Martina Ježdíková. Ta střídá na pozici dosavadní ředitelku marketingu Agnieszku Gorecki, která působí od května v centrále společnosti v Amsterodamu. Přichází z Malajsie, kde poslední tři roky působila na pozici Marketing Director ve společnosti Kimberley-Clark.

Martina Ježdíková se stává součástí nejvyššího vedení společnosti a členkou představenstva společnosti Heineken ČR. Spolu s management týmem má posilovat pozici Heinekenu v České republice s cílem stát se silnou dvojkou na českém pivním trhu. Její prioritou budou především inovace strategických značek a kreativní komunikace. Zaměří se i na nová, aktuální témata, jako je dlouhodobě udržitelný růst a společenská odpovědnost v rámci globální strategie Evergreen v České republice.

V Kimberley-Clark působila téměř 20 let na různých lokálních a regionálních pozicích v Evropě, Africe a na Středním východě i v Asii. Svou kariéru započala jako Associate Brand Manager produktů péče pro děti a ženy v České republice a na Slovensku. V roce 2006 se posunula do Velké Británie, kde se během 9 let vypracovala z pozice European Brand Managera až na Senior Marketing Managera pro celou Evropu, Střední východ a Afriku. V roce 2015 přijala jako první žena nabídku na pozici Marketing Director pro Střední východ a severní Afriku, ze které řídila marketing a tržby pro oblast 14 zemí. Do Prahy se vrací z Malajsie, kde působila poslední tři roky jako Marketing Director. 

-mav-