Monika Sokolová nastoupila do Seznam Zprávy

středa, 11. ledna 2023, 11:10 Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Zástupkyní ředitele pro nezpravodajský obsah v Seznam Zprávy se stala Monika Sokolová, přišla z Czech News Center.

Monika Sokolová, zdroj: Seznam.cz

Monika Sokolová, zdroj: Seznam.cz

Mediální manažerka Monika Sokolová v lednu nastoupila do společnosti Seznam Zprávy, kde bude působit jako zástupkyně ředitele pro nezpravodajský obsah.

„Monika ví, jak stavět a rozvíjet nejúspěšnější lifestylové značky. To odpovídá ambicím, které na poli magazínového a zábavného obsahu máme,“ řekl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a rádií Seznam.cz.

Monika Sokolová před příchodem do Seznamu dlouhé roky působila ve vydavatelství Czech News Center (CNC), kde mimo jiné vedla Blesk pro ženy a další magazíny.

„Seznam je leader trhu a já jsem ráda, že můžu zúročit své mnohaleté novinářské zkušenosti řízením lifestylových titulů právě tady, u největšího tuzemského digitálního hráče a mezi těmi největšími odborníky v českých médiích,“ uvedla Sokolová.

Ve své roli bude Monika Sokolová úzce spolupracovat se Zdeňkem Johnem, který v Seznamu v minulém roce převzal řízení redakcí webů Garáž.cz, Proženy.cz či Expresfm.cz.

Web Proženy.cz loni dokázal měsíčně v průměru přilákat přes 2,9 milionu reálných uživatelů, Garáž.cz pak téměř 2,1 milionu reálných uživatelů. Internetové stránky rádia Expres FM v roce 2022 každý měsíc navštívilo průměrně téměř milion reálných uživatelů.

-mav-