Motorsport.tv uvede vlastní kanál ve službě Sportstribal

středa, 11. ledna 2023, 09:15 TV, Aktuality MediaGuru

Provozovatel streamingové služby Motorsport.tv spustil novou televizní stanici, která je k dispozici na platformě Sportstribal.

Zdroj: Motorsport.tv

Zdroj: Motorsport.tv

Program nové stanice Motorsport.tv byl zpřístupněn bez geoblokace také v Česku. Službu je možné využívat například ve Smart TV několika značek.Motorsport.tv se charakterizuje jako „přední video platforma, jejímž cílem je být globálním centrem pro různé motoristické komunity a motoristické fanoušky po celém světě”. Stejnojmenná televizní stanice, která je k dispozici na online platformě Sportstribal také v Česku, může fungovat jako vhodná reklama pro samotný online portál. Ten se zaměřuje na živé závody, obsah na vyžádání a nejnovější zprávy z motorsportu.

Online platforma Motorsport.tv zahrnuje desítky kanálů, jako například ADAC, Bike World, Ferrari, FIA Intercontinental Drifting Cup, FIA World Rally Championship, Motosport.com a mnohé další. Jejich kompletní seznam lze najít zde. Aplikace Sportstribal, na které je kanál Motorsport.tv nově k dispozici, může být zajímavým rozšířením k placené televizi. Nechybí tu kanály jako MLB Channel, Edge Sport, Fuel TV, Extreme+ nebo Fight Network.

-lukpol-