Nej.cz zařadila nové dětské a hudební televizní kanály

úterý, 24. ledna 2023, 12:35 TV, Aktuality MediaGuru

V nabídce operátora Nej.cz se objevily televizní stanice Disney Jr., Nicktoons, Mezzo HD a Mezzo Live HD. Zároveň se mění výše kreditového systému u některých programů, které má již společnost v nabídce. Vyřazen byl také program Private TV.

Zdroj: Nej.cz

Zdroj: Nej.cz

Změny v internetové nabídce Nej.cz, kterou operátor nabízí bez nutnosti vázanosti na svou síť, by měly změny oficiálně proběhnout od 1. února. Programy Disney Jr., Nicktoons, Mezzo HD a Mezzo Live HD jsou už teď ale podle našeho zjištění v nabídce. Všechny nové stanice budou mít hodnotu kreditu 1. V programové nabídce si na své přijdou tentokrát jak dětští diváci, tak i fanoušci vážné hudby a opery. Dětské stanice jsou k dispozici pouze v SD.

„Upravujeme pozice některých kanálů z důvodu požadavků privátních stanic TV Nova a FTV Prima. Pokud Vám výchozí pořadí kanálů nevyhovuje, můžete si ho dle vlastních preferencí upravit vytvořením vlastního seznamu pozic kanálů,“ informoval také v aktuálním sdělení zákazníky operátor Nej.cz. Kreditový systém se pak mění u stanice Golf Channel na 1 bod. Videotéka HBO Max (k HBO), Discovery Science, DTX a Up Network dokonce na hodnotu 0.

-lukpol-