Nová řada show Survivor zahájí na TV Nova 1. února

úterý, 17. ledna 2023, 15:10 Aktuality, TV MediaGuru

Reality show Survivor se bude letos na jaře vysílat na TV Nova ve středu a ve čtvrtek od 21:35. První díl televize odvysílá 1. února, na Voyo bude k dispozici od 25. ledna.

Survivor 2023, zdroj: TV Nova

Survivor 2023, zdroj: TV Nova

Nová řada reality show Survivor zahájí na TV Nova od 1. února 2023. Vysílat se bude dvakrát týdně, vždy ve středu a ve čtvrtek od 21:35. Na videoplatformě Voyo se první díl show objeví o týden dříve, tedy 25. ledna.

Proti sobě se v nové řadě opět postaví dva kmeny – Hrdinové (Václav Matějovský, Barbora Mlejnková, Petr Havránek, Josef Kůrka, Kateřina Klinderová, Petr Švancara, Karolína Krézlová, Filip Jánoš a Soňa Sedláčková) a Rebelové (Ludmila Puldová, Jiří Hanousek, Žaneta Skružná, Matěj Quitt, Adam Bůžek, Hana Gelnarová, Tomáš Weimann, Tereza Schejbalová, Johana Fabišíková a Martin Konečný).

Vítěz získá finanční výhru 2,5 mil. Kč. Moderátorem pořadu bude znovu Ondřej Novotný. Pořad se natáčí v Dominikánské republice. 

„Tento rok se můžete určitě těšit na opravdu zajímavé a rozdílné charaktery, kteří se nebojí říct, co si myslí o ostatních, hrát taktickou hru nebo třeba sníst na ostově i kdejaký hmyz. Osobně sázím na to, že díky nim bude nová sezóna plná překvapení a emocí a jen těžko se dá vybrat jen jediný favorit. Survivor je zážitek pro všechny zúčastněné včetně štábu, už díky podmínkám, ve kterých se natáčí a podstatě hry, jejíž dynamika se mění každý den,” říká výkonná producentka TV Nova Adéla Brož.

Loňskou řadu show Survivor sledovalo po dobu 32 večerů v průměru 23,69 % diváků CS 15-54 u TV. Nejvyšší podíl na sledovanosti byl mezi mladými ženami, a to 47,99 % v CS Ž15-24. 

Detaily k letošní řadě si můžete prohlédnout v materiálu níže.

-mav-