Obchod TV Nova řídí Jan Ulrych, šéfkou digitálu je Lucie Oravčíková

úterý, 24. ledna 2023, 13:20 TV, Lidé MediaGuru

Novým obchodním ředitelem TV Nova se stal Jan Ulrych. Digitální ředitelkou je Lucie Oravčíková. Obě místa zůstala neobsazená po prosincovém jmenování Daniela Grunta generálním ředitelem a přesunem Jana Vlčka do CME.

Jan Ulrych, zdroj: TV Nova

Jan Ulrych, zdroj: TV Nova

TV Nova jmenovala na pozici obchodního ředitele Jana Ulrycha. Pozici digitální ředitelky pro Česko a Slovensko pak zaujme Lucie Oravčíková

Jan Ulrych, nový obchodní ředitel, nastoupil do obchodního oddělení TV Nova v roce 2006. V posledních letech zde působil jako zástupce Jana Vlčka, který se začátkem tohoto roku přesunul do nové role v rámci CME. Jan Ulrych bude mít na starosti všechny obchodní týmy věnující se GRP, kontextovému a digitálnímu prodeji.

Lucie Oravčíková, nová Digital Director CZ/SK, se na Novu vrátila v roce 2018, aby se starala o digitální projekty a rozvoj platformy Voyo. Mezi její kompetence rovněž patří digitální transformace ve vybraných zemích CME, jedná se například o implementaci BI a CRM na českém, slovenském a rumunském trhu či nasazení OKRs pro řízení Voyo pro TV Nova a TV Markíza. Ve své nové roli nahrazuje Daniela Grunta, který je od 1. ledna 2023 generálním ředitelem TV Nova.

Lucie Oravčíková, zdroj: TV Nova

Lucie Oravčíková, zdroj: TV Nova

„Lucie Oravčíková i Jan Ulrych za dobu svého působení na TV Nova ukázali, že jsou špičkovými odborníky ve svých oblastech, mají skvělé nápady a vůli posouvat projekty zase o krok dál. Jejich povýšení je přirozeným krokem, který nám pomůže ještě více posílit struktury managementu, jehož součástí se oba stávají,“ říká Daniel Grunt, generální ředitel TV Nova. „Lucie se zaměří na realizaci naší celkové digitální strategie a Jan na další upevnění naší pozice lídra na inzertním trhu a zachování kontinuity fungování našeho obchodního týmu,“ sdělil generální ředitel TV Nova Daniel Grunt.

-mav-