Rakouská simpliTV nabízí bezplatné sledování 20 programů

pondělí, 16. ledna 2023, 07:00 TV, Aktuality MediaGuru

Přestože pozemní televize simpliTV je kódovaná, její základní nabídka je zdarma.

Maskot rakouské platformy simpliTV. Zdroj: YouTube kanál simpliTV

Maskot rakouské platformy simpliTV. Zdroj: YouTube kanál simpliTV

Provozovatel rakouské celoplošné pozemní televize simpliTV představil na podzim loňského roku zjednodušenou produktovou nabídku, která se skládá pouze ze dvou tarifů – simpli free a simpli more. První z nich získá divák zcela bez poplatků.

„Se dvěma novými produktovými balíčky simpli free a simpli more nyní simpliTV zajišťuje transparentnost na rakouském televizním trhu a nabízí všem zákazníkům přístup do inovativního světa televize s bezplatným základním produktem,“ informovala na svém webu společnost ORS, která tuto službu provozuje.

Přestože pozemní televize simpliTV je kódovaná, její základní nabídka je zdarma. Díky internetové variantě služby se k ní navíc dostanou i ti, kteří jsou mimo signál rakouských DVB-T2 vysílačů. Při registraci je pouze nutné, aby zájemce zadal existující adresu v Rakousku včetně televizního čísla. Na službu není uplatněna geoblokace.

Se simpli free nabízí simpliTV bezplatný základní balíček pro všechny technologie, se kterým lze flexibilně přijímat 20 kanálů, z toho 10 v HD, bez provozních nákladů. Noví zákazníci navíc aktuálně získají jeden měsíc tarifu simpli more zdarma, pokud se zaregistrují online. V základní nabídce nejsou k dispozici doplňkové funkce – zpětné přehrávání a TV archiv.

-lukpol-