RunCzech v nové kampani vyjadřuje respekt všem běžcům

pondělí, 23. ledna 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

RunCzech odstartoval novou kampaň, která má vyjádřit respekt ke všem běžcům a odrážet vize pro letošní sezónu.

Nová kampaň společnosti RunCzech, zdroj: RunCzech

Nová kampaň společnosti RunCzech, zdroj: RunCzech

Společnost RunCzech, která pořádá běžecké akce napříč celou Českou republikou, představila novou kampaň, která má komunikovat dlouhodobý přístup firmy ke všem běžcům. „Kampaň má vyjádřit náš respekt ke všem běžcům. Všichni bez rozdílu jsou pro nás na prvním místě,“ vysvětluje Carlo Capalbo, prezident organizačního výboru RunCzech.

Kampaň má mimo jiné komunikovat to, že nezáleží na věku či pohlaví, důležité je, že běh lidi spojuje. „Každý, kdo má odvahu si nazout pár běžeckých bot, překonat se, sáhnout si na dno a jít do toho s námi, si zaslouží náš respekt. Zaslouží si naši podporu. A zaslouží si ty nejlepší zážitky ze závodů, jaké můžeme společně vytvořit. Ty nejlepší zážitky na světě,“ stojí v kampani.

Na nové kampani spolupracoval kreativní tým RunCzech s americkým reklamním stratégem Richardem Herstkem, se kterým společnost spolupracuje od roku 2017. Dříve pro RunCzech vymyslel heslo All Runners Are Beautiful.

RunCzechČesku pořádá závody jako například Prague International Marathon, Prague Half Marathon nebo sérii Mattoni ½Maraton v Olomouci, Karlových Varech, Českých Budějovicích a v Ústí nad Labem. V loňském roce se závodů, které RunCzech pořádá, dohromady zúčastnilo 95 tisíc běžců.

-tšl-