SledováníTV upravuje erotické kanály, přidává HGTV a Food Network

úterý, 3. ledna 2023, 15:20 Aktuality, TV MediaGuru

Internetová televize SledováníTV upravila od začátku roku svou nabídku kanálů pro dospělé. Přibyly také stanice od společnosti Discovery.

V nabídce internetové platformy SledováníTV došlo od roku 2023 k úpravě nabídky zejména v kategorii programů pro dospělé. Zatímco některé stanice skončily, jiné nahradily jejich místo. Novinkou je i stanice z portfolia společnosti Discovery.

Online služba SledováníTV představila zákazníkům dvě úplně novinky na trhu placené televize. Jedná se o stanice Desire a Men.tv. Oba kanály jsou určené výhradně publiku staršímu osmnácti let. Stanice Desire cílí primárně na ženy, Man.tv pak naopak na gay komunitu. Obsah obou programů je k dispozici ve vysokém rozlišení, z toho důvodu byla vyřazena i erotická televize Man-X, která byla šířena pouze ve standardním formátu.

Stanice Desire a Men.tv jsou k dispozici v rámci nabídek Mých 7, Sport+ a Relaxxx.

Dalším rozšířením programové nabídky je zařazení kanálu HGTV HD od společnosti Discovery se zaměřením na dům a zahradu (tarify Základ, Standard, Premium a Mých 7) a Food Network  HD (stejné nabídky). Stanici Private TV už je nově možné zvolit pouze v balíčku Mých 7. Z nabídky SledováníTV naopak zmizela erotická stanice Redlight.

-lukpol-