Veronika Diamantová přechází ze Sazky do Sev.en

čtvrtek, 5. ledna 2023, 07:25 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Komunikaci Sev.en Global Investments bude zastřešovat Veronika Diamantová.

Veronika Diamantová, zdroj: Sazka

Veronika Diamantová, zdroj: Sazka

Do komunikačního týmu skupiny Sev.en Global Investments přichází Veronika Diamantová. Jako Head of Communication bude zastřešovat komunikaci ve všech zemích, kde skupina investuje. Zastávat bude nejen pozici tiskové mluvčí, ale také povede komunikační a PR aktivity v zahraničních společnostech. Jejím úkolem bude rozvíjet povědomí o skupině, spolupracovat s PR agenturami a vytvářet mediální obraz tak, aby pomáhal podpořit jak současné obchodní aktivity, tak napomáhal při získávání dalších strategických aktiv. 

Veronika Diamantová doposud působila jako manažerka externí komunikace a tisková mluvčí ve společnosti Sazka. Předtím pracovala téměř sedm let ve zpravodajství České televize jako ekonomická redaktorka a moderátorka. Vystudovala žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy.

Skupina Sev.en Global Investments prošla v uplynulém období dynamickým růstem a v současnosti operuje na třech kontinentech. „Do portfolia nyní patří jak energetické, tak těžební společnosti zejména v Austrálii, ve Spojených státech a Velké Británii. Díváme se zároveň po dalších dlouhodobých investicích v různých zemích i sektorech. Potřebujeme proto strategicky posílit v oblasti externí komunikace,“ doplňuje Alan Svoboda, CEO Sev.en GIobal Investments. 

Komunikaci tuzemských aktivit skupiny Sev.en bude mít i nadále na starosti Eva Maříková, jejíž působnost se rozšíří o další činnosti. Kromě vytváření mediálního obrazu skupiny v České republice a komunikace s tuzemskými médii a veřejností bude Eva nově zastřešovat hlavní komunikační kampaně a rozvíjet grantové aktivity tuzemských společností.

Ředitelkou komunikace a mluvčí skupiny Sev.en zůstává Gabriela Sáričková Benešová, která se přednostně bude věnovat komunikační strategii skupiny.

-stk-