Videotéka MUBI láká na rekordně nízké zaváděcí předplatné

středa, 11. ledna 2023, 13:40 TV, Aktuality MediaGuru

Online platforma MUBI, která cílí svým obsahem zejména na náročnějšího filmového diváka, opět po delší době zpřístupňuje svou nabídku za velmi nízkou cenu.

Zdroj: Pixabay

Zdroj: Pixabay

Online platforma MUBI, která cílí svým obsahem zejména na náročnějšího filmového diváka, opět po delší době zpřístupňuje svou nabídku za velmi nízkou cenu. Místo obvyklých 199 korun měsíčně je tato částka pouhých deset. Akce platí na první tři měsíce.

MUBI uvádí, že v její nabídce je možné najít filmovou klasiku i kusy moderní kinematografie. Služba slibuje tituly od největších režisérů filmové historie i velkých jmen současnosti. Geograficky se služba nezaměřuje, předplatitelé zde tedy najdou obsah z celého světa. V rámci novoroční promo akce dostane divák každý den jeden nový snímek a obsah služby je možné sledovat zcela bez reklam.

Pro řadu zájemců ale může být problém, že služba neobsahuje lokalizaci – její prostředí je lokalizováno do angličtiny. Kromě samotného webu je možné videotéku využívat také na zařízeních připojených k internetu včetně Android TV nebo Apple TV. MUBI má svou aplikaci také pro tzv. chytré televizory (Smart TV). Za přímé konkurenty na českém trhu je možné považovat například služby Edisonline nebo Kviff.TV.

-lukpol-