Zlatá Voyo: O2 TV propojí tarif Zlatá s videotékou Voyo

úterý, 31. ledna 2023, 10:50 TV, Aktuality MediaGuru

Nabídka placené televizní platformy O2 TV se od 1. února rozšíří o nový tarif O2 TV Zlatá Voyo.

Jedním z největších lákadel Voya je aktuálně nová řada reality show Survivor, zdroj: Voyo

Jedním z největších lákadel Voya je aktuálně nová řada reality show Survivor, zdroj: Voyo

Zákazníci si mohou nově sami zvolit, zda chtějí za stejnou cenu využívat tarif O2 TV Zlatá s Voyo nebo HBO. Od 1. února totiž O2 TV zavádí nový tarif O2 TV Zlatá Voyo. Nově se objeví v nabídce kanály AXN, AXN Black a Moonbug kids.

Nový tarif O2 TV Zlatá Voyo nabídne přístup obsahu O2 TV i k tisícům filmů, seriálů, reality show a původním projektům vlastní tvorby Voyo Originál a k tomu navíc přidá i filmové a seriálové kanály AXN a AXN Black.

„Vzhledem k velkému zájmu našich zákazníků o balíček Voyo, který jsme do nabídky O2 TV přidali již v prosinci, jsme se rozhodli vytvořit i zcela nový, plnohodnotný tarif, který právě přístup do Voyo nabídne,“ uvedla při této příležitosti šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová.

Tarif O2 TV Zlatá je možné pořídit za ceny, které byly dosud platné pro O2 TV Zlatý s HBO Max, tedy samostatně za 799 Kč, v balíčku s internetem s příplatkem 749 Kč a v rámci O2 Spolu pak s příplatkem 600 Kč měsíčně nad základní variantu O2 TV.  

Ať už budou tarif O2 TV Zlatá Voyo aktivovat prostřednictvím aplikace Moje O2, na webu, zákaznické linky nebo ve značkových prodejnách, vždy při pořízení získají speciální kód, kterým se do Voyo zaregistrují, a tím získají přístup k tisícům hodin filmů, seriálů a pořadů.

„V letošním roce do nabídky Voyo chystáme, kromě celé řady českých i zahraničních seriálů, také pět prémiových titulů z dílny Voyo Originál, mimo jiné dlouho očekávanou druhou řadu úspěšné minisérie Iveta nebo šestidílný špionážní thriller s Jakubem Štáfkem s názvem Extraktoři,“ uvedla digitální ředitelka skupiny Nova Lucie Oravčíková.

„Dynamicky rostoucí zájem o Voyo je pro nás především závazkem nepolevovat z nastaveného tempa a nadále rozšiřovat naši pestrou, žánrově rozkročenou nabídku tak, aby si z ní vybral skutečně každý. Další desítky nových, původních projektů jsou proto aktuálně v různých fázích příprav a v nejbližší budoucnosti zamíří k našim divákům,“ dodala Oravčíková.

Zákazníci O2 TV budou moci – stejně jako doposud u všech standardních tarifů – provádět jednou měsíčně sami změnu tarifu, tedy v tomto případě i přecházet mezi O2 TV Zlatou s Voyo a Zlatou s HBO. „Věříme, že možnost přejít jednou za čas z HBO k Voyo nebo obráceně může být pro diváky O2 TV příjemná změna,“ konstatovala Anna Lenerová.

Nastavení lze spravovat v Moje O2, kde lze přidat i nejrůznější balíčky. Tato možnost řeší i to, pokud bude chtít zákazník přístup jak na Voyo, tak i HBO. Pokud by chtěl využívat obojí najednou, stačí dokoupit k vybranému tarifu O2 TV Zlatá balíček Kino (s HBO Max) nebo naopak zvolit balíček Voyo. 

Spolu s rozšířením tarifní nabídky přidává operátor O2 zákazníkům i nové kanály. Filmové a seriálové AXN a AXN Black, které budou součástí O2 TV Zlatá s Voyo, najdou zákazníci na pozici 48 a 49. Doposud jejich provozovatel nenabídl operátorům na českém a slovenském trhu verzi ve Full HD, případně alespoň HD rozlišení (720p).

Stejně tak od 1. února najdou diváci od tarifu Bronzová na pozici 182 ČT 1 SVC (severovýchodní Čechy) a o pozici dále pak ČT 1 JZC (jihozápadní Čechy). Další novinkou pak bude na pozici 101 mezinárodní dětský kanál Moonbug kids, který bude standardně dostupný od tarifu O2 TV Stříbrná a po celý únor jej operátor O2 nabídne i jako ochutnávkový kanál pro O2 TV Modrá a Bronzová. 

-lukpol-