7Up projde rebrandingem, mění positioning

pondělí, 27. února 2023, 06:50 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Značka 7Up po celém světě změní svůj design. Rovněž posouvá svou positioning – nyní chce přinášet povznesení do každodenního života.

Nová vizuální identita značky 7Up, zdroj: PepsiCo

Nová vizuální identita značky 7Up, zdroj: PepsiCo

Značka limonád 7Up, jež patří do portfolia společnosti PepsiCo, přichází s globálním rebrandingem. Pozmění nejen svůj design, ale i positioning – nově bude přinášet okamžiky povznesení („UPliftement“), pozitivity a překvapení do každodenního života.

Nová vizuální identita značky s názvem „New Get Up, Sami 7Up“ je první výraznou změnou po více než sedmi letech. Ikonická zelená barva je zachována, kterou nově doplňují citrusové tóny, jež mají značce dodat na svěžesti a zářivosti, a výrazné kontrastní linie. Design se propíše jak do lahví, tak plechovek 7Up a 7Up Zero Sugar. Od března ho podpoří mezinárodní marketingová kampaň s komediálními prvky.  

Značka se do nové designu postupně „převleče“ po celém světě, včetně evropských trhů. Kromě změny vizuální identity a positioningu hodlá 7Up nadále rozšiřovat svou nabídku bez cukru a urychlit redukci přidaných cukrů napříč portfoliem.

-stk-