Deník E15 mění logo a obměňuje svůj magazín

pondělí, 6. února 2023, 17:50 Aktuality, Tisk MediaGuru

Jde o první významnější změnu loga deníku E15 od jeho startu v roce 2007.

Nová podoba lifestylového magazínu E15, zdroj: Czech News Center

Nová podoba lifestylového magazínu E15, zdroj: Czech News Center

Primárně byznysový titul E15 (Czech News Center) refreshuje svou vizuální identitu. Představil nové logo a zavádí také novou podobu svého pravidelného měsíčního magazínu.

„Nové logo E15 pracuje se svěžejšími kulatými tvary, novým fontem i modernějším odstínem pro značku typické červené barvy. Zakulacení reprezentuje určitou dynamiku a kreativitu, které jsou pro obsah E15 bezpochyby typické. Je to první velká vizuální proměna od vzniku brandu v roce 2007. Poslední měsíce prochází E15 silným vývojem, rozšiřuje svou cílovou skupinu, se kterou chce lépe pracovat, neustále zkvalitňuje obsah, snaží se dynamicky reagovat na to, co chce její publikum, a také samozřejmě na dění ve světě byznysu,” říká ke změně Martina Bédiová, brand manažerka titulu E15.

Měsíční E15 Magazín se chce novou vizuální identitou, obsahem a gramáží přiblížit kategorii tzv. coffee table magazínů. Nově nabízí nad rámec typicky byznysově zaměřených témat také více článků z oblasti životního stylu, módy, gastronomie nebo cestování.

Další změny v produktech značky E15 maní následovat. „Svět eventů, ale také třeba oblast podcastové tvorby nebo speciálních obsahových newsletterů jsou další sféry, kde se mohou naši fanoušci těšit na spoustu novinek,“ uvedl šéfredaktor Nikita Poljakov.

E15 je ekonomický a byznysový deník, založený na konci roku 2007. Web E15.cz navštíví měsíčně přes 1,6 milionu uživatelů. Printový deník E15, jeho webové vydání a další aktivity redakce jsou součástí vydavatelského domu Czech News Center. Titul nabízí především ekonomické a byznysové zpravodajství, komentáře, analýzy a rozhovory.

-mav-