Disney na Super Bowlu ukázal svůj spot ke 100. výročí

pondělí, 13. února 2023, 12:30 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

Disney představil na Super Bowlu reklamní spot oslavující 100 let společnosti. Aktivity na oslavu výročí budou probíhat po celý rok.

Zdroj: Disney

Zdroj: Disney

Společnost Walt Disney Company během letošního Super Bowlu představila reklamní spot ke svému 100. výročí. To připadá na 16. říjen 2023. Spot s názvem „D100 – Exkluzivní ukázka“ obsahuje ikonické scény z filmů, seriálů, divadelních představení, záběrů ze zábavních parků a fanoušků společnosti Disney.

Zdroj: Disney

„Disney100 je oslavou všech našich fanoušků a rodin, našich vypravěčů a kreativních vizionářů, jejichž talent a představivost vytvořily kouzelné okamžiky, díky nimž je společnost Disney trvalou součástí globální kultury,” uvedl generální ředitel společnosti Bob Iger.

Oslavy výročí jsou naplánovány na celý rok. Například 18. února bude mít ve Franklinově institutu ve Filadelfii světovou premiéru výstava D100: The Exhibition, která oživí Disneyho příběhy prostřednictvím inovativních a imerzivních technologií. Archiv Walta Disneyho otevře svůj trezor a vystaví více než 250 svých zřídka vídaných originálů uměleckých děl a artefaktů, kostýmů, rekvizit, vozidel ze zábavních parků a další. Výstava poputuje i do dalších amerických a evropských měst.

Chystají se také nové filmy od studií Disney, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm (od Malé mořské víly a Strážců Galaxie: Volume 3 v květnu, až po filmy Mezi živly, Indiana Jones a nástroj osudu, Marvels a Strašidelný dům letos v létě). 23. listopadu uvede Walt Disney Animation Studios v českých kinech originální animovaný hudební film Přání.

-mav-