Do Native PR nastoupili Kaclová a Svačina

čtvrtek, 23. února 2023, 07:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do agentury Native PR přicházejí dva seniorští konzultanti Markéta Kaclová a Radim Svačina.

Radim Svačina a Markéta Kaclová, zdroj: Native PR

Radim Svačina a Markéta Kaclová, zdroj: Native PR

Komunikační agentura Native PR rozšiřuje svůj tým. Na pozici Account Director na začátku února nastoupila Markéta Kaclová, která se bude zaměřovat především na rozvoj poskytovaných služeb, získávání nových zakázek a strategické poradenství. Na konci uplynulého roku přišel také Radim Svačina, který v roli Senior Account Managera zodpovídá za manažerské řízení několika zakázek a vede tým, který se zaměřuje zejména na media relations, korporátní komunikaci a strategické poradenství.

Markéta Kaclová přináší do Native PR více než 15 let zkušeností z agenturního prostředí. Původně novinářka pracovala po vstupu do public relations pro start-upy i korporace z oblastí IT či FMCG. V agenturách Mmd (nyní Grayling), AC&C Public Relations a PR.Konektor pracovala pro Google, T-Mobile či LMC. Na Fakultě sociálních věd UK vystudovala žurnalistiku a nyní zde dokončuje studium oboru Strategická komunikace.

Radim Svačina dříve působil jako Account Manager v komunikační agentuře Ogilvy, odkud do Native PR přešel po necelých třech letech. Zkušenosti získal například z poskytování komplexního client servisu pro Volkswagen Financial Services, Netbox nebo Mastercard. Spolupracoval také mimo jiné na kampani pro Sčítání 2021. 

-stk-