Fokus optik obsazuje do kampaně zaměstnance

sobota, 4. února 2023, 09:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fokus optik startuje novou kampaň, jejíž tváří se stali skuteční zaměstnanci společnosti.

Zdroj: Fokus optik

Zdroj: Fokus optik

U příležitosti 75 let na trhu startuje Fokus optik novou kampaň, v níž se objevují skuteční zaměstnanci společnosti. Jejím cílem je se více přiblížit zákazníkům, budovat důvěru ve značku a představit konkrétní tváře a příběh firmy. 

„Ve Fokus optik si zakládáme na odbornosti prověřené časem a individuálnímu přístupu, díky němuž nabídneme ideální řešení vhodné pro každého. Teď však chceme jít ještě dál, a kromě odbornosti bychom rádi představili, kdo a co Fokus oční optika je,“ uvádí Tomáš Schuchmann, marketingový a e-commerce ředitel sítě očních optik Fokus. 

Do kampaně byli obsazeni zaměstnanci z různých oddělení či přímo poboček na českém a slovenském trhu. „Například v aktuální kampani, jež představuje rozmanité formy lásky, jsme zapojili kolegy z Čech a Slovenska od marketingu přes obchod až po samotnou výrobu. Budete tak mít možnost poznat osoby, které se třeba starají o zhotovení vašich brýlí, či dokonce pejska Merlota, který je věrným společníkem naší kolegyně nejen doma, ale i v našich kancelářích. Během roku budeme v tomto konceptu i nadále pokračovat, díky čemuž vám představíme další naše skvělé kolegy,“ dodává Schumann.

Kampaň bude k vidění v outdooru, na internetu a místě prodeje. „Našim cílem je zákazníkovi dokázat, že za odborností a tradicí stojí především konkrétní lidé a konkrétní tváře,“ vysvětluje Schuchman. 

Síť očních optik Fokus tento rok oslavuje 75 let od první zmínky, která se datuje již od roku 1948. Dnes má v České republice a na Slovensku 160 poboček, více než 800 odborných zaměstnanců a obslouží 200 tisíc zákazníků ročně.

-stk-