Klientské oddělení Marketupu vede Michal Ťoupalík

středa, 8. února 2023, 11:25 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Digitální fullservisová agentura Marketup ohlásila příchod nového člena managementu. Na pozici Head of Client Leadership nastoupil Michal Ťoupalík.

Michal Ťoupalík, zdroj: Marketup

Michal Ťoupalík, zdroj: Marketup

Do managementu agentury Marketup nastoupil začátkem ledna Michal Ťoupalík jako šéf nově vytvořeného oddělení Client Leadership. Marketup tímto pokračuje v trendu z loňského roku a dále rozšiřuje svůj seniorní tým.

Michal Ťoupalík působil sedm let v roli ředitele klientského servisu agentury OMD ze skupiny Omnicom. Zkušenosti s digitálními médii získal během předchozího osmiletého působení v MEC (nyní Wavemaker) ze skupiny GroupM v rámci WPP, kde se zaměřoval na rozvoj a integraci digitálních služeb a strategii celé agentury.

„Do roku 2023 vstupuje Marketup silnější než kdy dříve. V loňském roce jsme získali ocenění Effie Award a byli jsme zařazeni mezi 50 nejrychleji rostoucích technologických firem v Česku v žebříčku Deloitte. Pro klienty jsme vyvinuli a využíváme pokročilé datové nástroje, například automatizovaný reporting či machine learning technologie pro zvyšování efektivity digitálních kampaní," uvedl Miroslav Král, CEO agentury.

-mav-