Komunikaci Mall Group nově přebírá Jakub Charvát

pondělí, 13. února 2023, 10:05 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Jakub Charvát rozšiřuje svou působnost v Mall Group i o externí komunikaci, nahrazuje Pavlu Hobíkovou.

Jakub Charvát, zdroj: Mall Group

Jakub Charvát, zdroj: Mall Group

Novým manažerem komunikace Mall Group se stal Jakub Charvát. Ve skupině už působí tři roky, přičemž doteď měl na starost interní komunikaci a CSR činnosti. Nyní rozšíří své kompetence také o externí komunikační aktivity, o které se poslední tři roky starala Pavla Hobíková (odešla do Sazky).

Jakub Charvát působí v oblasti komunikace a marketingu již více než deset let. Zkušenosti získal v pozici tiskového mluvčího a fundraisera pro českou humanitární a rozvojovou společnost ADRA, která je součástí mezinárodní sítě působící ve více než sto zemích světa. Kromě toho v minulosti působil jako ředitel Městského kulturního centra v Poděbradech, kde se podílel mimo jiné také na organizaci festivalů, konferencí a výstav, a vedl rovněž poděbradský Festival mladého amatérského divadla.

Na pozici manažera externí komunikace Mall Group nastupuje Charvát v období prohlubující se integrace s mezinárodní e-commerce skupinou Allegro. Cílem jeho komunikačních aktivit tak bude přiblížit nakupujícím i obchodníkům benefity, které s sebou toto propojení přináší a také obecně posílit jejich povědomí o skupině Allegro.

„Allegro a Mall Group spolu od počátku sdílejí vizi inovovat v oblasti e-commerce a posouvat zážitek z nakupování online na novou úroveň. Mým cílem bude nakupujícím i prodávajícím ukázat, jaké konkrétní možnosti jim spojení Mallu s Allegrem přináší. Celá skupina má pro další léta velké ambice a plány, které budeme chtít transparentně komunikovat a být nejen tou nejoblíbenější nákupní destinací v regionu, ale také tím nejdůvěryhodnějším partnerem pro obchodníky,” komentuje Jakub Charvát, nový manažer komunikace Mall Group.

Společnost Allegro dokončila akvizici Mall Group a doručovací služby WeDo loni v dubnu.

-mav-