Posedla chce dobýt globální trh, startuje kampaň

pátek, 10. února 2023, 13:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká značka Posedla, jež loni uvedla 3D tištěné cyklistické sedlo na míru, chce proniknout na globální scénu. Pomoci ji k tomu má nový spot.

Zdroj: Posedla

Zdroj: Posedla

Česká cyklistická značka Posedla, jež loni uvedla na trh světově první 3D tištěné cyklistické sedlo vyrobené kompletně na míru, má globální ambice. Poté, co se její sedlo „Joyseat“ zakoupili zákazníci na 20 trzích v Evropě, Severní Americe, Austrálii i Asii, chce dále akcelerovat růst a pronikat na globální scénu. Za tímto účelem představuje novou reklamní kampaň. 

„Dokázali jsme změnit zaběhlý model sériové výroby sedel. Naplno využíváme předností průmyslového 3D tisku a technologie Multi Jet Fusion. Žene nás vpřed pozitivní zpětná vazba od zákazníků, kteří oceňují komfort a fakt, že konečně dostávají sedlo opravdu na míru,“ vysvětluje spoluzakladatel Posedla Martin Řípa. 

Sedlo, k jehož výrobě potřebuje firma jen otisk pozadí jezdce a několik jízdních parametrů, se vyrábí kompletně v Česku a vyjde na dvanáct tisíc korun. Sedlo je možné připravit s různou tvrdostí jednotlivých částí přesně podle potřeb a sedacích kostí každého cyklisty. 

Požitek z jízdy chce značka přinášet profesionálům i rekreačním jezdcům a téma radosti promítá i do nového reklamního spotu, který má firmě pomoci dále růst na zahraničních trzích. „Pocházíme ze severních Čech, sedla tady vyrábíme. Lokálnost je pro nás důležitá, ve spotu proto uvidíte krásy Českého Švýcarska. Při natáčení jsme si ale odskočili i pod Grossglockner v Rakousku,“ popisuje druhý ze zakladatelů firmy Jiří Dužár. V reklamě se objevují i další lokální cyklistické značky, česká kola Repete a oblečení od slovenského Isadore. 

Produkci spotu zajistila společnost Boogiefilms. Režie a střihu se ujal Martin Smékal, kamery Aleš Svoboda.

-stk-