Prima Max si v T-Mobile TV výrazně polepšila

pondělí, 27. února 2023, 13:30 TV, Aktuality MediaGuru

Společnost T-Mobile v uplynulých dnech přesunula na lepší programové pozice dva tematické programy společnosti FTV Prima.

Ilustrační foto, zdroj: FTV Prima

Ilustrační foto, zdroj: FTV Prima

Prima Max se přesunula v seznamu programů T-Mobile TV o téměř třicet pozic dopředu. „Podrobnosti vzájemné obchodní dohody bohužel nemůžeme komentovat,“ komentovala tento krok pro MediaGuru.cz tisková mluvčí T-Mobile Patricie Šedivá. Přesun na atraktivnější programové pozice se týká konkrétně kanálů Prima Max a Prima Star, přičemž výrazně lepší umístění získala zejména první stanice. Místo předvolby 52 je nově umístěna pod číslem 23. Prima Star se přesunula o dvanáct pozic z čísla 35 na pozici 24.

V souvislosti s přesunem programů FTV Prima na lepší programové pozice je důležité zmínit, že T-Mobile není prvním operátorem, který k tomuto kroku přistoupil. Stejný postup zvolila v nedávné době například i Nej.cz, která na atraktivnější předvolby umístila i kanály mediální skupiny Nova. T-Mobile TV na konci loňského roku překlopila jako poslední významná služba na českém trhu do HD formátu stanici Prima Krimi.

-lukpol-