Private TV zmizela po NejTV i z nabídky televize Kuki

čtvrtek, 9. února 2023, 07:30 TV, Aktuality MediaGuru

Kuki TV vyřadila erotický program Private TV, stejně tak nedávno učinila NejTV.

Placená služba Kuki na různých TV platformách. Zdroj: Kuki

Placená služba Kuki na různých TV platformách. Zdroj: Kuki

Provozovatel placené televize Kuki přistoupil k vyřazení hard erotického programu Private TV, který nabízel ve vysokém rozlišení. Stalo se tak stejně jako nedávno v případě NejTV. Obě placené služby pojí stejný vlastník.

Zatímco NejTV nabízela v internetové podobě standardní verzi kanálu Private TV, pravděpodobně jako poslední z velkých operátorů na trhu, Kuki měla v nabídce tento program ve vysokém rozlišení. V případě obou operátorů je ale náhrada pro zákazníky stejná – hard erotický kanál Leo TV Gold, který nabízí PK62. Ta je nejvýznamnějším domácím hráčem na poli mediální zábavy pro dospělé.

Zařazení Leo TV Gold HD a vyřazení Private TV HD není jedinou únorovou novinkou v nabídce služby Kuki. Tou další je překlopení zpravodajského kanálu France 24 ze standardního do vysokého rozlišení. Ochota operátorů nabízet tuto tematickou stanici v HD verzi není na českém trhu příliš velká, tento krok tak lze jednoznačně kvitovat. V SD podobě nabízí tento kanál mj. O2 TV i T-Mobile TV. France 24 HD nabízí klientům Vodafone.

-lukpol-