ProSieben Maxx nabídne zdarma na satelitu hokejovou NHL

čtvrtek, 16. února 2023, 15:15 TV, Aktuality MediaGuru

Evropští diváci, včetně těch v Česku a na Slovensku, budou mít možnost zdarma sledovat osmnáct zápasů ze základní části NHL a vybraná utkání dalších částí kanadsko-americké soutěže.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Německá komerční televize ProSieben Maxx nabídne celkem až osmnáct zápasů z kanadsko-americké hokejové soutěže NHL živě a výhradně v bezplatné televizi. Díky tomu tak bude možné vybrané zápasy sledovat i na našem území zdarma. Pro diváky to ovšem znamená nutnost příjmu satelitního příjmu z družice Astra na pozici 19,2 stupně. Díky cílení na německý trh nebudou přenosy v češtině a budou pouze v SD rozlišení.

Živě budou vysílány zápasy National Hockey League (NHL) od základní části, play-off Stanley Cupu až po vítězná finále Stanley Cupu. První duel, který si budou moci pustit také diváci v Česku, bude utkání mezi Edmonton Oilers a Colorado Avalanche v neděli 19. února od 20:40. Diváci v Německu navíc budou mít k dispozici servis na portálu ran.de doplněný o videa, statistiky a další informace.

Parametry příjmu: satelit Astra 1L (19,2 stupně východně), 12545/H, SR 22000, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

-lukpol-