ProSiebenSat.1 pokračuje v nekódovaném vysílání do Evropy

pátek, 24. února 2023, 07:20 TV, Aktuality MediaGuru

Německá mediální skupina Seven.One Entertainment bude nadále pokračovat v šíření svých kanálů prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 stupně východně.

Sídlo mediální skupiny Seven One Media

Sídlo mediální skupiny Seven One Media

Diváci budou moci sledovat stanice skupiny Seven.One Entertainment ve standardním rozlišení zdarma v celé Evropě. Víceletá distribuční smlouva zahrnuje kanály ProSieben, Sat.1, Kabel Eins, Sixx, Sat.1 Gold, ProSieben Maxx, Kabel Eins Doku a regionální okna stanice SAT.1 v Bavorsku a Severním Porýní-Vestfálsku. Diváci v České republice nepotřebují pro sledování těchto programů žádné speciální vybavení. Stačí pouze satelitní příjem z pozice 19,2 stupně východně. Všechny zmiňované programy jsou k dispozici v nekódovaném režimu.

Nicole Agudo Berbel, výkonná ředitelka a ředitelka distribuce Seven.One Entertainment, k vzájemné dohodě uvedla: „S novou smlouvou o transpondérech můžeme nabídnout komplexní možnosti příjmu pro všechny naše kanály přes satelit a zajistit vysoký dosah pro naše reklamní zákazníky. Naše vynikající partnerství se společností SES dává televizním divákům všechny možnosti lineárního příjmu našich kanálů.“

-lukpol-