Rakuten TV přidala kulinářskou televizi Tastemade

čtvrtek, 16. února 2023, 14:25 TV, Aktuality MediaGuru

Rakuten TV rozšířila nabídku o kulinářský kanál Tastemade. Tematicky tak doplňuje program iFood.tv.

Tastemade potěší zejména pořady o vaření a pečení. Zdroj: Pixabay

Tastemade potěší zejména pořady o vaření a pečení. Zdroj: Pixabay

Online platforma Rakuten TV, která funguje jako kombinace online videopůjčovny a volně šířených televizních programů, rozšířila nabídku o kulinářský kanál Tastemade. Tematicky tak doplňuje program iFood.tv.

Tastemade je moderní mediální společnost, která zapojuje celosvětové publikum více než 300 milionů diváků měsíčně na všech hlavních digitálních, mobilních a streamovacích televizních platformách a získává 700 milionů sledovaných minut měsíčně,“ představuje projekt na svém webu stejnojmenná společnost. V Česku je Tastemade dostupná mimo jiné i jako samostatná televizní aplikace nebo vložený kanál s placeným obsahem v Apple TV+.

„Naším posláním je potěšit, zaujmout a inspirovat vás prostřednictvím vyprávění ze skutečného života,“ uvádí na webu Tastemade, kde je zároveň možné sledovat i živý stream jejího vysílání. Online platforma slibuje oceňovaný videoobsah a originální programy v kategoriích Jídlo, Cestování a Domov a design. V České republice je možné obsah kanálu postavit vedle Food Network, Mňam TV nebo TV Paprika dostupných v placených službách.

-lukpol-