V pražském Palladiu otevře prodejna blížící se Apple Store

čtvrtek, 9. února 2023, 12:35 Aktuality, Retail MediaGuru

V obchodním centru Palladium otevře 10. února společnost iStyle ve stylu Apple Premium Partner (APP) svou druhou prodejnu v Praze.

V obchodním centru Palladium otevře 10. února společnost iStyle ve stylu Apple Premium Partner (APP) svou druhou prodejnu v Praze. Představí nový koncept prodejny včetně nabídky zákaznických služeb a v den otevření také mimořádné slevy na produkty.

Nová prodejna se statusem Apple Premium Partner vznikla v prostorech stávající Apple Premium Reseller prodejny v OC Palladium, která prošla měsíc trvající rekonstrukcí. Společnost iStyle, která je největším partnerem Apple ve střední Evropě, tak přivádí do Prahy druhou prodejnu v APP stylu – první otevřela na podzim v obchodním centru Westfield Chodov. Aktuálně prodejna eviduje meziroční nárůst obratu o téměř 40 % a její návštěvnost vyrostla dokonce o více než 80 %. 

„OC Palladium jedno z nejvytíženějších obchodních center v Praze a naše zdejší pobočka je pro nás logicky velmi důležitou a strategickou prodejnou,“ uvedl Vít Goluch, General Manager společnosti iStyle.

Prodejna má rozlohu 200 metrů čtverečních, nachází se v prvním podzemním podlaží OC Palladium. Obsahuje showroom s produkty Apple k vyzkoušení, prémiovým příslušenstvím i zákaznickými službami. Součástí nového konceptu je i autorizovaný servis Apple. Přímo v prodejně budou probíhat také školení a otevřené workshopy pro veřejnost. APP prodejna nabídne rovněž B2B koutek se specialisty zaměřenými na potřeby podnikatelů a malých a středních firem.

Pro iStyle je nová Apple Premium partner prodejna v OC Palladium dalším krokem v naplňování strategie, v rámci níž chce do konce roku 2023 otevřít 90 % svých prodejen se statusem APP. Společnost nyní disponuje sítí 10 poboček v Praze, Brně, Ostravě a Ústí nad Labem.

-mav-