Vojtěch Kotek v jarní kampani Bauhausu unáší zaměstnance

pondělí, 13. února 2023, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bauhaus pokračuje v kampani „Nešikovný manžel“, tentokrát podporuje poradenství. V jarní verzi unáší Vojtěch Kotek zaměstnance, aby mu radil přímo na jeho zahradě.

Vojtěch Kotek v jarní kampani řetězce Bauhaus, zdroj: Bauhaus

Vojtěch Kotek v jarní kampani řetězce Bauhaus, zdroj: Bauhaus

Síť odborných center Bauhaus pokračuje v kampani „Nešikovný manžel“ a spouští další, jarní verzi. V hlavní roli je opět Vojtěch Kotek, který čelí výzvám na stavbě, v domě a na zahradě. Spotům tentokrát dominuje claim „Nechte se unést odbornou pomocí a širokým sortimentem“, ve kterém se Kotek rozhodne unést prodavače Bauhausu, aby mu radil přímo na zahradě. Kromě Kotka uvidí diváci ve scénkách také Zdeňka Charváta v roli zaměstnance.

„Kampaň zábavným a milým způsobem upozorňuje na sílu odborného poradenství v centrech Bauhausu. Z vlastní zkušenosti víme, že se řada projektů bez profesionální rady neobejde. Nadále se ve spotech zaměřujeme také na širokou nabídku sortimentu pro dílnu, dům a zahradu,“ říká Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu společnosti Bauhaus.

Zdroj: Bauhaus

Zdroj: Bauhaus

Zdroj: Bauhaus

Zdroj: Bauhaus

Režie se stejně jako u předešlých spotů ujal Vojtěch Kotek, kreativního zpracování Ondřej Hübl, Viktor Říha a Tomáš Vápeník z agentury Jinej Gang. Produkci měla opětovně na starosti společnost Stink Films. Nákup TV prostoru a supervizi produkce zajišťuje nadále agentura Knowlimits.

Na obrazovkách se spoty objeví hned v několika formátech. Jarní kampaň bude k vidění na televizních stanicích skupin Prima Group a Atmedia. Na 30s spoty navážou také 10s remindery a doplní je sponzoring na stanicích Nova Group a České televize. Komunikace probíhá napříč mediatypy a k vidění bude i on-line, v printu nebo OOH, nechybí ani rádio. Vše bude doplněno o instore prvky přímo v odborných centrech Bauhaus.

-mav-