A 11 rozšiřuje eventové aktivity o nové žebříčky a konference

pátek, 17. března 2023, 10:15 Aktuality, Tisk MediaGuru

A 11 přidává v letošním roce ocenění developerů a architektů TOP EB, profesní ocenění Profi HR Awards a konferenci věnovanou investicím.

Zleva - Jan Kulich, Tereza Štenclová, Michaela Vytisková, Veronika Kozáková, David Korn, zdroj: A 11

Zleva - Jan Kulich, Tereza Štenclová, Michaela Vytisková, Veronika Kozáková, David Korn, zdroj: A 11

Mediální skupina A 11 rozšiřuje své eventové aktivity o nové oborové žebříčky a konference. Navazuje tak na rok 2022, ve kterém uspořádala první větší eventy Advokátní kanceláře roku, TOP muži podle časopisu CEO, TOP ženy podle časopisu CEO a křty jednotlivých vydání prémiových magazínů. „Pro letošní rok plánujeme pokračovat v dalších ročnících zmíněných aktivit a přidává ocenění developerů a architektů TOP EB, profesní ocenění Profi HR Awards a konferenci věnovanou investicím. Propojení offline magazínu, webu, newsletteru a eventů se ukázalo jako efektivní způsob jak vybudovat kolem časopisů otevřenou komunitu lidí, kteří se na časopisu podílejí nejen čtenářsky a obsahově, ale i obchodně,“ doplnil ředitel strategického rozvoje a marketingu Jan Kulich.

„Každý časopis vnímáme jako multimediální projekt, kolem kterého budujeme unikátní komunitu lidí. Ta se pak potkává na neformálních akcích typu křtů, ale i na odborných konferencích a mnohdy je zapojena i do oceňování výjimečných osobností oboru,“ dodává publisherka magazínu Estate & Business Michaela Výtisková, která je zodpovědná třeba za zmíněné ocenění TOP EB.

Ocenění Profi HR Awards vyhlašuje redakce časopisu Profi HR. Cílem žebříčku je ocenit práci HR manažerů a jejich týmů. Slavnostní vyhlášení je plánováno na 26. dubna 2023. „Časopis Profi HR, který je na trhu už více než 10 let, si vlastní žebříček a ocenění zaslouží. Svědčí o tom i velký zájem ze strany přihlášených projektů a partnerů akce,“ dodává projektová manažerka akce Veronika Kozáková.

„Velký potenciál vnímáme i v segmentu financí, kde pro letošní rok chystáme další dva eventy pro odborníky z řad financí a potenciální investory. Samotný projekt bude rozdělen na dvě části, jednu prestižní s tématem měnové politiky a druhou více ,retailovou‘. Chceme se věnovat kapitálovým trhům, trhům s komoditami a nemovitostmi, alternativními investicemi a neopomeneme ani problematiku kryptoměn,“ dodává obchodní ředitel mediální skupiny A 11 David Korn.

-mav-