Albert v kampani inspiruje k domácímu vaření

čtvrtek, 9. března 2023, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Albert ve své nové kampani „Albertovo menu týdne“ reaguje na rostoucí ceny jídla v restauracích.

Zdroj: Repro Vimeo VCCP Prague

Zdroj: Repro Vimeo VCCP Prague

Obchodní řetězec Albert spustil novou kampaň s názvem „Albertovo menu týdne“. Reaguje s ní na rostoucí ceny jídla v restauracích a inspiruje k domácímu vaření. V následujících měsících představí řadu receptů na jídla, která běžně figurují na menu v restauracích. 

S rostoucími cenami jídla v restauracích klesá počet lidí, kteří si ho mohou dovolit, a mnoho domácností opět více vaří doma,“ komentuje pozadí kampaně brand marketing manager Albertu Magdaléna Nováková a dodává: „S Albertovým Menu týdne chceme lidem ukázat, že i nadále si mohou dopřát dobré jídlo, které by si obvykle dali v restauraci, a zároveň jim pomoci u toho ušetřit.“ 

V rámci kampaně bude Albert pracovat se spoty, které poslouží jako inspirace, zároveň budou udávat přesnou cenu jedné porce. Vybrané suroviny na daný recept bude Albert v době kampaně nabízet v akci.

Iniciativa vznikla v agentuře VCCP, která je dlouhodobým komunikačním partnerem Albertu. „Dobré jídlo nás sbližuje, ale kvůli rostoucím cenám se návštěvy restaurací staly pro mnoho domácností nedostupnými. Připravily je tak o společně sdílené zážitky, což nás inspirovalo ke zrodu konceptu,“ vysvětluje Luboš Jahoda, Business Director VCCP.

V rámci kampaně se zatím představily spoty na burger a tatarský biftek, v dalších měsících budou pravidelně přibývat další. O produkci a receptury se postarala společnost Reklamama.

-stk-