Aplikace placené televize O2 TV i pro televizory TCL

úterý, 21. března 2023, 14:05 TV, Aktuality MediaGuru

Od úterý 21. března bude aplikace O2 TV dostupná také v televizorech značky TCL. Společnost O2 Czech Republic tak rozšiřuje možnosti, kde je tato platforma k dispozici. Službu je možné díky aplikaci využívat bez set-top boxu.

Prostředí placené televize O2 TV 2.0. Zdroj: O2 Czech Republic

Prostředí placené televize O2 TV 2.0. Zdroj: O2 Czech Republic

Aplikaci si mohou z Google Play stáhnout majitelé chytrých televizorů TCL s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším nebo se systémem Google TV. Poté stačí, aby se do aplikace přihlásili pomocí svých přihlašovacích údajů. Nová aplikace bude dostupná jak pro zákazníky se starší, tak i novou platformou O2 TV 2.0.

„Se vzrůstající oblibou této značky na českém trhu se nám ozývalo stále více zákazníků s prosbou o rozšíření seznamu podporovaných zařízení právě o TCL televize. Tímto krokem zpřístupníme O2 TV stovkám tisíc potenciálních diváků, kteří TCL televizi doma mají,“ uvedla ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.

„Již od základního tarifu si tak budou moci majitelé TCL užívat nejen široký výběr kanálů, ale rovněž využívat i všech funkcí, které IPTV nabízí. Nebude chybět možnost přesouvání v čase až 7 dní zpět, přeskakování v programu, vyhledávání podle názvu či žánru, nebo nahrávání pořadů, filmů i celých seriálů. V rámci vybraných tarifů nebo balíčků mohou samozřejmě využít i přístupu do Voyo či HBO Max,“ doplnila Tomášková.

Aplikace O2 TV je nyní dostupná kromě chytrých televizorů TCL také pro značky Samsung, Sony, Philips, Panasonic, JVC a LG.

-lukpol-